Företagets historia

När Ernst Lennström AB grundades 1909 var den huvudsakliga verksamheten förädling och försäljning av papper samt bitumenprodukter. Vi är givetvis stolta över vår historia och över våra traditioner, men företaget har sedan dess utvecklats till en renodlad emballageleverantör och byggvarugrossist. I augusti 2010 förfärvade Rakonor OY samtliga aktier i Ernst Lennström AB. 2012-01-01 ändrade vi namn till Tectis AB. Idag förser vi bygg- och golvindustrin med kvalitetsprodukter från ett 25-tal ledande leverantörer.

Vi är ett företag som ser framåt. Tectis AB har medvetet satsat på att utveckla en funktionell webbutik. Vi har moderna och ändamålsenliga lokaler samt data- och affärssystem som gör att vi kan leva upp till dagens krav på logistik. En toppmodern omrullningsmaskin för konvertering av papper är vår senaste större investering. Så nog satsar vi för framtiden...

Totalt arbetar nio personer inom företaget, fyra med administration, två som säljare och tre inom lager/konvertering av papper.

Våra varumärken


Örnpapp är vårt eget varumärke, som inregistrerades redan 1925. Logotypen är fortfarande densamma och typisk för den tiden med sina örnar som symbol för styrka. Eller som vår slogan lyder: Örnpapp – skyddar stora värden. Örnpapp är ett välkänt varumärke inom bygghandeln. En klassiker som fortfarande står sig väl i konkurrensen. Under varumärket Örnpapp tillverkas byggnadspapp i ett flertal olika kvalitéer.

Örnol är vårt varumärke för flytande, klistrande och skyddande asfaltsprodukter.


Konvertering av papper


Vi konverterar årligen cirka 800 ton papper av olika kvalitéer, såväl emballagepapper som byggnadspapp. Det finns få konverterare av papper i Sverige, och kombinationen av grossist och konverterare gör oss unika. För oss är det en styrka och för våra kunder en stor tillgång, då vi kan erbjuda en mängd skräddarsytt material inom papper och papp.

Powered by Winbas e-handel

Kundvagn

Kundvagnen är tom

Mitt konto

Användarnamn:

Lösenord:closed Glömt lösenordet


WEBBSHOP UR BRUK

ÖPPETTIDER

MÅNDAG - FREDAG
Kontor: 8.00-16.00
Lager: 07.00-16.00

Lunch: 12.00-12.30

AVVIKELSER

24/6
07.00-14:00

  Midsommarafton
STÄNGT